Annons

Växande företag flyttar till Icon

Publicerad 11 november 2016
Foto: Semrén & Månsson

Icon Växjö växer för varje vecka. Sedan tidigare har det varit klart att spelutvecklaren Play'n GO flyttar in på våning 18. Nu är nästa hyresgäst klar.

Konsultföretaget Sigma Technology kommer att flytta in på våningen under.

Annons

– Efterfrågan på våra kompetenser ökar ständigt och vi ser stora möjligheter i och med att regionen växer, vi räknar med en stark tillväxt i Växjö framöver, säger Niklas Malmros, vd Sigma Technology i Växjö i ett pressmeddelande.

Sigma har 25 anställda i Växjö och 65 konsulter internationellt. Konsultföretaget jobbar med att leverera tjänster inom mjukvarudesign och produktinformation.

– Sigma Technology flyttar in i de nya fräscha lokalerna hösten 2018 och vi är jätteglada att kunna knyta till oss en hyresgäst av Sigmas kaliber. Just nu jobbar vi för fullt med uthyrningen av kontorslokalerna i Icon, men fortfarande kvartstår goda möjligheter för intresserade företag att flytta in, säger Henrik Swahn, vd för APP Properties.

LÄS MER

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons