Annons

Växjö DFF förlorade mot Bröndby

Publicerad 11 februari 2017
Foto: LENA GUNNARSSON, SMÅLANDSPOSTEN
Foto: LENA GUNNARSSON, SMÅLANDSPOSTEN

Under lördagen mötte Växjö DFF danska laget Bröndby IF på bortaplan i Köpenhamn. Senast lagen mötte varandra förlorade DFF med 0-4, nu slutade matchen betydligt jämnare. 3-2 till Bröndby.

– Jag är jättenöjd med prestationen, men jag är missnöjd med resultatet, summerar Växjö DFF-tränaren Pierre Persson till Smålandsposten.

Annons

Det var Alexandra Jonasson och Sofia Johansson som stod för Växjös mål.

– Vi var det bättre laget och skapade mer målchanser än Bröndby. Långa stunder hade Bröndby svårt att ta sig över till vår planhalva, Pierre Persson till Smålandsposten.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="sv" dir="ltr">Matchen slutar 3-2 till Bröndby. Mycket fin prestation av oss!</p>&mdash; Växjö DFF (@VxjDFF) <a href="https://twitter.com/VxjDFF/status/830414006573731840">February 11, 2017</a></blockquote>

<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Texten uppdateras.

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons