Växjö DFF vände och vann stort

Publicerad 28 februari 2016

I år möts de i Elitettan men redan under söndagen drabbade Växjö DFF och Limhamn Bunkeflo samman i en träningsmatch. Det blev seger för målglada Växjö med 6-2 mot fjolårets tabellfyra.

Det var gästerna som inledde målskyttet i Tipshallen efter åtta minuter. 20 minuter senare stod det 0-2 på matchklockan och Växjö DFF såg ut att vara på väg mot årets första förlust.

Men med två mål av Sofia Johansson och ett mål av Venera Rexhi lyckades Växjö DFF gå till halvtidsvila med ledning 3-2. I andra halvlek var det hemmalaget som fortsatte målskyttet och Sofia Johansson gjorde sitt tredje mål i matchen till 4-2.

Växjö DFF vann till slut matchen med 6-2 efter att även Erika Gabrielsson och Mikaela Almgren gjort varsitt mål.