Annons

Växjö kommun anställer ny chef

Publicerad 21 februari 2018 • Uppdaterad 22 februari 2018
Foto: Urban Nilsson

Den 1 april tillträder Charlotte G Brynielsson, som närmast kommer från Regionförbundet i Kalmar län, tjänsten som hållbarhetschef i Växjö kommun.

– Jag ser mycket fram emot att få arbeta i Växjö – Europas grönaste stad! Att bidra till att utveckla arbetet med nya Agenda 2030 och kopplingen människa och miljö känns väldigt bra och stimulerande, säger Charlotte G Brynielsson via ett pressmeddelande.

Annons

Charlotte G Brynielsson är 49 år och bor för närvarande i Kalmar.

– Charlotte har lång erfarenhet av att arbeta inom offentlig förvaltning och med hållbarhet och verksamhetsutveckling på olika sätt inom kommunal, regional och nationell nivå. Hon har också bred erfarenhet av att arbeta med social hållbarhet med fokus på barn och unga och integration, vilket är en betydelsefull erfarenhet när det kommer till att förvalta och utveckla det goda hållbarhetsarbete vi har inom Växjö kommun, säger Gunilla Friman, förvaltningschef för kommunledningsförvaltningen i Växjö kommun, via ett pressmeddelande.

Charlotte G Brynielsson tar över efter Julia Ahlrot som numera arbetar på Växjö energi.

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons