Annons

Växjö kommun ber om ursäkt

Publicerad 15 mars 2017
Foto: Urban Nilsson
Foto: Urban Nilsson

I morse rapporterade vi om planerna på hundra nya bostäder där Originalbagarn i dag har sina lokaler i Växjö. Läs mer om det här.

I ett utskick till närboende har Växjö kommuns stadsbyggnadskontor informerat att verksamheten snart ska upphöra. Det stämmer inte och nu skickar kommunen ut en rättelse.

Annons

– Vi förstår att det kan vålla oro och vi ber om ursäkt, säger förvaltningschefen Lars Wennerstål i ett pressmeddelande.

I ett annat pressmeddelande informerar Originalbagarn som sina planer. Företaget växer och därför söker de efter nya lokaler, bland annat med dagens fastighetsägare GBJ Bygg.

”Originalbagarn utreder olika nyetableringsorter och trots vissa logistikproblem ligger Växjö bra till för den nya fabriken”, skriver Originalbagaren i pressmeddelandet.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons