Annons

Växjö Lakers hedrar Andreas Waldo

Växjö • Publicerad 25 oktober 2017
Foto: Lars-Goran Rydqvist

Den 5 oktober avled fotbollsprofilen Andreas Waldo. Öster hedrade honom vid en hemmamatch tidigare i månaden och i morgon väntar samma sak inför Växjö Lakers-Frölunda. Andreas Waldo följde Växjö Lakers a-lag nära under guldvåren 2015.

– Om man hade åkt på en smäll under en match kom alltid Andreas dagen efter för att fråga hur det var med en samt peppa en till att snabbt bli bättre och kunna spela igen. Det kändes i sammanhanget surrealistiskt när man kom med en liten skada samtidigt som Andreas genomgick en svår behandling. Det gav mig och alla andra i laget en hel del perspektiv, säger lagkaptenen Liam Reddox till vaxjolakers.se.

Annons

I morgondagens match mot Frölunda kommer Växjö Lakers spelare att bära loggan för Waldos Wänner på hjälmen. Liam Reddox kommer också att lämna över ett bidrag till minnesfonden på 10 000 kronor. Pengarna kommer från a-lagets fond ”Lakers stora hjärtan” som finansieras av spelare och ledares löner.

Läs mer om minnesfonden här.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons