Annons

Växjö Lakers sportchef om Dahlén

Växjö • Publicerad 10 oktober 2017

Jonathan Dahlén är på väg hem till en SHL-klubb. Det verkar inte bli Växjö Lakers.

– Vi har ingen som helst ambition att utöka vår trupp per i dag, säger sportchefen Henrik Evertsson.

Annons

Det faktum att Elias Pettersson finns i klubben ökar inte sannolikheten, enligt Växjö Lakers sportchef. Vancouver Canucks, som har rättigheterna till båda talangerna, kommer att välja en klubb som passar för Dahléns utveckling och en klubb där han får en passande roll.

Växjö Lakers har redan plockat in två nya spelare under säsongsöppningen. Noah Welch kommer om ett tag, men Brendan Shinnimin är spelklar. Toppformen kommer dock dröja eftersom hans försäsong knappt har startat. Växjö Lakers har dock ingen brådska. Henrik Evertsson är nöjd med insatsen hittills.

– Jag tycker att laget har visat att det är svårt att slå. Vi mötte Djurgården som jag tror slår väldigt många lag på Hovet i söndags. De är bra just nu och i form. De första 40 minuterna tillåter vi tio skott.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons