Annons

Växjö Lakers tänker värva

Publicerad 1 februari 2017
Foto: LENA GUNNARSSON, SMÅLANDSPOSTEN
Foto: LENA GUNNARSSON, SMÅLANDSPOSTEN

Växjö Lakers toppar SHL-tabellen och har vunnit tolv av de 13 senaste matcherna. Om en dryg månad börjar slutspelet och innan dess kommer klubben att ha plockat in en ny forward. Det tror sportchefen Henrik Evertsson.

– Du behöver alternativ och i dagsläget har vi lite för få alternativ, säger han i ett tv-klipp på Växjö Lakers officiella hemsida.

Annons

Växjö Lakers har i nuläget tolv forwards i a-truppen. Tre spelare från J20-laget, Jonas Røndbjerg, Ludwig Wistén och Nils Carnbäck, har fått speltid i SHL och alla tre har också skrivit a-kontrakt för nästa säsong.

– Även om vi precis sagt att våra juniorforwards gjort det bra ska vi snart gå in i ett slutspel och förhoppningsvis gå långt i ett slutspel. Det blir en lite annan grej. Vi behöver ha än mer bredd, säger Henrik Evertsson.

Se tv-klippet här.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons