Växjö Lakers vann CHL-premiären

Publicerad 23 augusti 2017

Växjö Lakers har tagit säsongens första poäng. Det blev två efter vinst i förlängningen i CHL-premiären mot Bili Tygri Liberec. Robert Rosén avgjorde med sitt mål i förlängningen.

Trotjänaren Erik Josefsson gjorde säsongens första mål i en tävlingsmatch när han satte 0–1 i första perioden. Tidigt i andra utökade också Adam Brodecki till 0–2. Sen kom raset.

På bara drygt tre minuter vände tjeckerna underläge till ledning. Växjö Lakers kunde dock kvittera i tredje perioden. Målskytt var supertalangen och nyförvärvet Elias Pettersson.

Robert Roséns mål innebär att Växjö Lakers öppnar gruppspelet med två poäng. På lördag väntar en ny bortamatch mot Davos.