Växjö vann på hemmais

Det blev seger när Växjö Lakers tog emot Karlskrona HK på hemmais i Vida Arena. Matchens slutade 5-0.
Publicerad 13 oktober 2017

Tuomas Kiiskinen gjorde matchens första mål med hjälp av Joel Persson och Elias Pettersson.

Under andra perioden gjorde Liam Reddox sitt första mål för säsongen och Janne Pesonen drygade ut ledningen till 3-0.

Viktor Fasth höll nollan matchen ut och under tredje perioden gjorde Pontus Netterberg 4-0, assisterad av Linus Fröberg och Benjamin Youds, och Tuomas Kiiskinen 5-0, med hjälp av Janne Pesonen och Joel Persson.

Under morgondagen möts lagen återigen. Då i Karlskrona.