Växjö Vipers avgjorde sent

Publicerad 15 augusti 2016

Växjö Vipers har inlett försäsongen med två raka segrar mot småländskt och allsvenskt motstånd. I onsdagens match mot Craftstaden kom avgörandet först i slutminuterna. Växjö Vipers vann med 5–3.

Växjö Vipers ledde med 2–0 efter första i Fortnox Arena efter att Jonathan Andersson och Ludwig Persson nätat i periodens slutminut. Craftstaden reducerade och kvitterade i andra innan Johan Roos åter gav Vipers ledningen. Innan andra paus hade dock Craftstaden kvitterat ännu en gång.

Med drygt två minuter kvar av matchen gjorde Ludwig Persson sitt andra mål för kvällen och i slutminuten kunde Manuel Engel spika slutresultatet genom att sätta en straff.