Annons

Växjö Vipers missnöjt - vill lämna

Växjö • Publicerad 28 april 2018
Foto: Urban Nilsson

Växjö Vipers har ett missnöje med hur samarbetet mellan innebandyföreningarna och intresseföreningen Föreningen Svenska Superligan fungerar. I ett brev till samtliga SSL-föreningar på dam- och herrsidan, signerat av klubbchefen Stefan Angeskog och ordförande Åke Axelsson, skriver Vipers att de ämnar att lämna Föreningen Svenska Superligan, skriver Smålandsposten.

Vipers uppmanar aldra klubbar att respondera på innehållet i brevet för att få till en diskussion.

Annons

– Det har varit olika kontroverser och problem med hur vi ska utveckla ligan. Kommunikationen mellan medlemmarna och Föreningen (FSSL) fungerar inte. Det är viktigt att ha en diskussion. Vi ville markera och har nu tagit steget, säger Växjö Vipers ordförande Åke Axelsson till Smålandsposten.

Vipers kommer nu meddela att Föreningen SSL inte längre kan företräda dem men det kommer inte att påverka Växjö Vipers arbete eller spel i SSL.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons