Annons
Nöje

Växjöartist utvald till stjärnfyllt projekt

Växjö • Publicerad 13 mars 2018
Pressbild: Artisterna Dani M (på bild på datorn), Lamix, Cherrie och Erik Lundin ska coacha talanger i "Nästa nivå".
Pressbild: Artisterna Dani M (på bild på datorn), Lamix, Cherrie och Erik Lundin ska coacha talanger i "Nästa nivå".Foto: Oscar Barkenbom

I fem års tid har musiktalanger i Sverige fått chansen att etablera sig genom projektet Nästa Nivå, där några av Sveriges främsta artister hittar och hjälper stjärnskotten att utvecklas.

I år sökte 700 personer till projektet, varav fyra nu har valts ut. En av dessa är 17-åriga Ramona Abbasi från Växjö. Stjärnan Erik Lundin har valt ut henne som sin talang och i veckan åker de till Red Bull Studios i London för att skriva musik tillsammans.

Annons

Att välja bland 700 talanger från hela Sverige som lägger tid på att utveckla och förverkliga sina drömmar är bland det svåraste jag någonsin gjort. De nio finalisterna som vi fick se på Cypern kunde alla ha suttit på ett flyg till London nu på fredag, säger Erik Lundin till Gaffa.se.

Ramona Abbasi. Arkivbild från 2015.
Ramona Abbasi. Arkivbild från 2015.Foto: Johan Christensen
Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons