Annons
Nöje

Växjöartisten släpper debutsingel

Publicerad 22 juli 2016
Foto: Lydia Arvidsson Shukur
Foto: Lydia Arvidsson Shukur

Växjöartisten Hanna Göthberg släppte under fredag sin debutsingel "Vi lever nu", som hon själv har skrivit. Låten handlar om att tro på sig själv, att leva i nuet och våga ta plats.

– Den betyder allt. Det är mitt liv i en och samma låt som sammanfattar allt jag står för. Man ska tro på sig själv och köra sitt eget race, säger hon.

Annons

Hur känns det att låten nu släppts?

– Det är helt galet, det känns läskigt men skönt. Jag har sett fram emot den här dagen i hela mitt liv men man fattar inte att det är sant.

Anton, Martin och Johan på Sonophonic har gjort musiken och producerat låten. Nu hoppas Hanna Göthberg att den tas emot positivt och att hon kan fortsätta med musiken.

<iframe src="https://embed.spotify.com/?uri=spotify%3Aalbum%3A5QkKzrWXgzV6y2dJA83tDT" width="300" height="380" frameborder="0" allowtransparency="true"></iframe>

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons