Annons
Nöje

Växjöbandet spelas i amerikanska TV-serier

Publicerad 1 februari 2017
Foto: Olof Elfverson, Smålandsposten
Foto: Olof Elfverson, Smålandsposten

Popbandet I don't speak french hörs numer inför miljonpublik i USA. Bandet, som är från Växjö, är aktuella i två amerikanska TV-serier, Switched at birth på ABC och Real World Seattle, som sänds på MTV, skriver P4 Kronoberg. I ABC-serien finns bandets låtar Dawn of the new age och Let it go med. Bandmedlemmarna Håkan Persson och Louise Lindenger har vetat om att deras låtar ska spelas i serien i ungefär ett år.

– Det har känts väldigt overkligt. Livet går ju på som vanligt. Det är lika grått ute, det är höst, men så vet man ändå att det här ska hända och man vet inte vad det kommer innebära för oss. Det blir stora kontraster i sitt liv när man får vara med om det här. Vi driver ju studio och skriver låtar också och då blir det här en extra erfarenhet att ta med när vi går in i andra samarbeten, säger Louise Lindenger till P4 Kronoberg.

<iframe src="https://embed.spotify.com/?uri=spotify%3Aartist%3A6w3WTHXhYnXWRPLal2dsjY" width="300" height="380" frameborder="0" allowtransparency="true"></iframe>

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons