Annons

Växjöbo blir chef på storföretaget

Växjö • Publicerad 19 mars 2018
Foto: Pressbild

Växjöbon Ann-Louice Olofsson, distriktschef på Skanska i Växjö, byter jobb. Hon blir ny operativ chef för hustillverkaren Myresjöhus.

– Vi är måna om att säkra ledningen och utvecklingen av Myresjöhus för framtiden. Ann-Louice har kunden i fokus och ett stort engagemang både för marknaden, affärer och hållbarhetsfrågor. Vi är glada att vi har kunnat knyta henne till oss, säger Joakim Henriksson, vd på OBOS Sverige, i ett pressmeddelande.

Ann-Louice Olofsson har tidigare också arbetat som affärsutvecklingschef för bostäder och med affärs- och projektutveckling inom Skanska Nya Hem och BoKlok. Hon kommer att vara biträdande chef från och med den 15 maj och tillträder sedan rollen som ordinarie chef den 1 oktober. Myresjöhus är en del av OBOS-koncernen, som också äger Växjöföretaget Kärnhem.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons