Annons

Växjöbo får fin utmärkelse

Publicerad 13 oktober 2017

Överläkaren Lena Myrskog på Växjö lasarett får Brostcancer-Sveriges finaste utmärkelse. Under fredagen fick hon ta emot utmärkelsen för sitt outtröttliga arbete och stora yrkesskicklighet av Bröstcancerföreningarnas Riksorganisation, BRO.

– Jag är glad, stolt och lite rörd. Det kan inte finnas något finare än att få ett erkännande från patienternas egen organisation, säger Lena Myrskog i ett pressmeddelande.

Annons

Hon får utmärkelsen för ”sitt systematiska arbete med de bröstcancersjuka kvinnornas bästa för ögonen – och för att hon alltid finns tillgänglig för sina patienter”.

– Det är en mycket värdig mottagare av BRO:s Utmärkelse 2017. Lena Myrskog gör alltid det där lilla extra för sina patienter. Utöver att vara en skicklig och omtyckt bröstkirurg är hon också en uppskattad föreläsare och har en lång rad viktiga uppdrag i det strategiska arbetet med att ytterligare förbättra och effektivisera cancervården, säger Elizabeth Bergsten Nordström, ordförande i Bröstcancerföreningarnas Riksorganisation.

Foto: Pressbild
Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons