Annons

Växjöbo knivhuggen i korvkö

Publicerad 8 juni 2017
Foto: Paul Madej, Barometern

Under natten till i tisdags knivhöggs en 60-årig Växjöbo på Kärrasands camping utanför Urshult. Enligt Smålandsposten ska mannen ha knivhuggits av en 19-åring efter missförstånd.

– På något sätt retade den misstänkte upp sig sedan han fått för sig att 60-åringen gick före i korvkön. Men det gjorde han inte utan vittnen har berättat att 60-åringen just då inte insåg att det var kö. När mannen fick reda på det ställde han sig i kön och där råkade det vara några tjejer. 19-åringen fick även för sig, helt felaktigt, att mannen var oförskämd mot tjejerna, säger utredningsledare Bengt Almqvist vid polisen i Växjö, till Smålandsposten.

Det var efter det som den misstänkte 19-åringen tog fram en kniv och högg Växjöbo, som fortfarande vårdas för allvarliga skador. Tonåringen var alkoholpåverkad vid tillfället och sitter anhållen misstänkt för mordförsök.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons