Annons

Växjöbo med i Lyxfällan

Växjö • Publicerad 8 mars 2018

I torsdagens avsnitt av TV3-programmet Lyxfällan är det 25-åriga Nicole som får hjälp av ekonomiexperterna Patrik Vincent och Magnus Hedberg.

Arbetssökande Nicole bor tillsammans med sin sambo och fyraårige son i Ingelstad i Växjö kommun. Hon har, både som barn och vuxen, fått allt hon pekat på. Bland annat har hon köpt en bubbelpool för 48 000 kronor och en stor grill som aldrig använts - allt betalat av Nicoles pappa Bernt.

Annons

Hon gömmer räkningarna i en låda till dess att pappan kommer och betalar dem. Trots stora skulder fortsätter Nicole att konsumera kläder, skräpmat och prylar till hemmet och varje månad går hon 27 200 kronor back. Bara det senaste året har pappan betalat nästan 170 000 kronor för Nicole. Men nu han han tröttnat och sagt stopp.

Förra veckan var Lyxfällan på plats i Växjö och arrangerade en loppis på Grand Samarkand. Den var inte till detta program utan kommer i ett program senare i vår.

Torsdagens program sänds i TV3 och på Viaplay klockan 20.00. Se ett klipp från programmet ovan.

MISSA INGET I VÄXJÖ! FLER NYHETER FINNS HÄR.

Foto: Olof Elfverson
Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons