Annons

Växjöbo påkörd av bil

Publicerad 2 februari 2018
Foto: Paul Madej

I tisdags kväll blev en student vid Linnéuniversitetet i Växjö påkörd av en bil vid ett övergångsställe på Teleborg. Bilföraren, en man i 50-årsåldern, sa sitt mobilnummer och försvann sedan från platsen. Studenten var på väg till Willys vid klockan 19 när han blev påkörd av bilen. Han ska ha flugit upp på motorhuven och föll sedan ner i asfalten, skriver Smålandsposten.

– Jag var full av adrenalin så jag hade inte ont först utan ställde mig på benen. Men jag kunde inte memorera numret eftersom jag var i chocktillstånd och inte kunde tänka klart, säger studenten till Smålandsposten.

Annons

Han ska ha fått ont i benen, fått svullnader i huvudet, skrubbsår och hjärnskakning. Ingen av de andra bilisterna som passerade stannade till för kontrollera hur han mådde.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons