Annons

Växjöbo skrapade fram storvinst

Publicerad 3 maj 2017
Foto: Svenska Spel
Foto: Svenska Spel

Under onsdagsmorgonen skrapade Växjöbon Mathew Oparah triss i Nyhetsmorgon i TV4. Den 36-årige svetsaren är nu 250 000 kronor rikare. För några månader sedan gick han till ett spelombud i Växjö för att byta in en vinst på 90 kronor. Men det visade sig att vinsten var högre än så och att han var garanterad minst 100 000 kronor genom tv-skrapet.

– Kvinnan i kassan berättade att det var en betydligt större vinst, så då gick jag hem och tittade på Youtube för att förstå vad det var jag hade vunnit, säger Mathew till Svenska Spel.

Annons

Trisslotten som tog Mathew till Nyhetsmorgon och tv-skrapet var köpt på Willys i Växjö. Vinstpengarna kommer bland annat gå till någon familjesemester och till att bjuda arbetskompisarna på tårta.

<iframe allowfullscreen src="https://www.tv4play.se/iframe/video/3912686" scrolling="no" frameborder="no" width="100%" height="100%"></iframe>

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons