Annons

Växjöbo söker baldejt

Publicerad 29 mars 2017
Foto: Privat
Foto: Privat

Artisten och profilen Pontus Rasmusson från Växjö gör succé på nätet. 18-åringen, som tar studenten i sommar, har ingen att ta med på studentbalen den 27 maj eftersom tjejerna på skolan redan är upptagna. Han har därför tagit till ett annorlunda knep för att hitta en bra baldejt, efter tips från en kompis om att leta efter en på sociala medier.

Förra veckan la han ut en Facebookstatus på sin sida, som har över 44 000 följare. I statusen, som fått hundratals reaktioner och kommentarer, efterfrågar han en baldejt och har gjort ett ansökningsformulär.

Annons

– Jag tänkte att det skulle vara en rolig grej, men det blev jättestort. Jag får gå igenom alla ansökningar igen. Det kommer bli ett himla jobb, men det ska bli roligt. De svar jag fått hittills har verkat bra, någon enstaka oseriös, men de flesta verkar verkligen intresserade, säger han till Nyheter24.

Han är öppen för nästan vem som helst, så länge denne är glad, snäll och har en bra personlighet. Sista dagen att skicka in en ansökan är den 1 april. I skrivande stund har han fått in 200 ansökningar.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FPontusRasmussonMusic%2Fposts%2F1143421692433478%3A0&width=500" width="500" height="690" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true"></iframe>

<iframe src="https://embed.spotify.com/?uri=spotify%3Aartist%3A75iezUcnEIaBLUK0CbI5O0" width="300" height="380" frameborder="0" allowtransparency="true"></iframe>

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons