Annons

Växjöbolag lämnar börsen

Växjö • Publicerad 17 maj 2018
Foto: Axel Noren

Styrelsen för Computer Innovation i Växjö AB har begärt avlistning av bolagets aktie på börsen NGM Nordic MTF. Under onsdagen meddelade börsen att de har infört handelsstop och nu skriver Computer Innovation i Växjö AB att de begär avlistning för att bolaget behöver satsa resurser på att utveckla det utländska kontaktnät som finns. De behöver också få in en ny styrelse som har rätt erfarenhet för nästa fas.

– Jag har minst lika stor tro på bolagets framtid som jag tidigare har haft. Vi har under flera år utvecklat en webbaserad plattform för bokföring mm som enkelt kan anpassas till vilket lands regelverk som helst. Nu väntar nästa viktiga fas och det är att finansiera anpassningen för de olika länder där vi avser att vara verksamma i. Min filosofi är att ta besvären med en gång för att det senare ska bli lättare att få en bra verksamhet. Nu ska vi bädda för framgången och vill förstås senare komma tillbaka till NGM, säger Jan Älmeby, vd och grundare av Computer Innovation i Växjö AB, i ett pressmeddelande.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons