Annons

Växjöbons bakplåtspapper började brinna

Publicerad 21 november 2017
Foto: Olof Elfverson, Smålandsposten

Förra veckan skulle Mattias Aronsson i Växjö baka en kladdkaka hemma. Men det hela slutade med en brand och en förstörd kaka.

– Vi stoppade in kakan i 200 grader. Det låg inte emot elementen i ugnen, det var fritt. Efter tre, fyra minuter såg vi lågorna inne i ugnen. Det var små lågor och aska på kakan, säger han till Expressen.

Annons

Det ska ha varit bakplåtspappret från ICA som börjat brinna. Under måndagen skrev Mattias Aronsson ett inlägg på företagets Facebooksida där han beskrev vad som hade hänt och gjorde en reklamation.

"Det stämmer att vi har fått en reklamation gällande bakplåtspapper. Vi är tacksamma att kunder gör reklamationer och vi beklagar det inträffade. Det gäller en enskild reklamation på Icas bakplåtspapper på rulle som vi nu tittar på, så vi har ännu inte utrett det här enskilda fallet", skrev Anna Hedström, pressansvarig på Ica-gruppen, i ett mejl till Expressen under måndagen.

Annons

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons