Annons

Växjöbor finalister i Miss Universe

Publicerad 8 juni 2017
Foto: Emily Binks, Smålandsposten
Foto: Emily Binks, Smålandsposten

Den 18 juni avgörs Sverigefinalen av Miss Universe 2017 på Grand Hotel i Stockholm. Två av finalister är från Växjö - 24-årige Jacqueline Rybak och 23-årige studenten Nour Saad Mussa.

– Jag är målmedveten, väldigt omtänksam och har alltid stora visioner och drömmar, där resandet, modellandet, och framförallt kärleken kommer i första hand - De som ligger mig nära hjärtat stannar där för alltid, då ett liv utan kärlek, inte är ett liv alls. Dessa beståndsdelar är min sanna drivkraft i livet, säger Jacqueline Rybak till tävlingens hemsida.

Annons

– Min hobby är att ta bilder på vardagen och drömmer om att bli modell i framtiden, säger Nour Saad Mussa i beskrivningen.

Konferencierer under kvällen är Miss Universe Sweden 2016, Ida Ovmar, och Alex D´Rosso, Mr Universe Sweden 2016 och Paradise Hotel-vinnare.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons