Annons

Växjöbor öppnar ny restaurang

Växjö/Öland • Publicerad 7 april 2018
Foto: Hanna Franzén

Växjöbördiga Robert Ericsson och William Ericsson öppnar en ny restaurang. Till sommaren tar de över Sandviks Hamnkrog, som ligger drygt två mil norr om Borgholm på Öland. De söker nu personal och uppemot tio personer kommer att anställas innan öppningen.

– Vi öppnar vid midsommar är tanken. Det här är en rolig möjlighet som dök upp och vi kände att det var dags för något nytt. Det känns helt rätt. Vi kommer att köra en blandad á la carte-meny med några förrätter, varmrätter och efterrätter, säger Robert Ericsson till VXOnews.

Annons

Både han och William Ericsson har tidigare arbetat i restaurangbranschen. Den sistnämnde är idag restaurangchef på Korrö och kock i grunden. De har både tidigare bland annat jobbat på Stars and Stripes i Växjö.

Fastigheten på Öland ägs bland annat av Joakim Selldén från Växjö. VXOnews har tidigare rapporterat att en annan restaurang på Öland ska öppnas av Växjöprofiler. Läs mer nedan.

Arkivbild från 2015.Foto: Maria Brynielsson
Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons