Annons

Växjöbutik kan vinna på gala

Publicerad 18 augusti 2017
Foto: Olof Elfversson, Smålandsposten
Foto: Olof Elfversson, Smålandsposten

Under fredagen publicerades de 60 finalisterna till Dagligvarugalan 2017, som arrangeras av branschtidningen Fri Köpenskap. I kategorin Årets Dryckesbutik är Coop Extra Växjö nominerat tillsammans med Ica Kvantum Östersund och Ica Maxi Bromölla.

"Här har vi butiken med välfrontade hyllor på dryckesavdelningen, lockande gavlar och dessutom dryck i butikens alla hörn. Hos Coop Extra Växjö drivs drycken framåt av såväl butikschef som engagerad personal. Brett samarbete med flera leverantörer har knuffat fram drycken ytterligare på bred front. Bland annat har man jobbat med att bjuda på dryckesprovning vid kött- och fiskdisk. Förra året ökade dryck mer än allt annat och stod för fyra procent av butikens totala omsättning", står det i beskrivningen på tävlingens hemsida.

Det är artisten Andreas Weise som är konferencier under Dagligvarugalan den 21 september i Stockholms stadshus.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons