Annons

Växjöförening får välgörenhetsbidrag

Publicerad 26 april 2017
Foto: LENA GUNNARSSON, SMÅLANDSPOSTEN
Foto: LENA GUNNARSSON, SMÅLANDSPOSTEN

Växjö DFF har blivit utvalda som första mottagare av Ordenssällskapet W:6:s välgörenhetsbidrag till verksamheter i Kronoberg. Under tisdagens vänskapsträff överlämnades en check på 1851 kronor till Frida Andersson, försäljningsansvarig för Växjö DFF. W:6 är en orden med ungefär 6500 medlemmar i 30 städer och sällskapet bildades redan 1851.

– Till skillnad från W:6 som är ett anrikt sällskap så är Växjö DFF relativt nya eftersom man startade upp sin förening så sent som 2014. Men liksom för W:6, står gemenskap och socialt ansvar högt upp på agendan för VDFF, något som de visar genom sin stora ungdomsverksamhet och sitt integrationsprojekt, samtidigt som de satsar på att ligga högt upp i eliten, säger Anders Lundin, Styrande Mästare i Ordenssällskapet W:6 Halmstadlogen, i ett pressmeddelande.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons