Annons

Företaget expanderar - tar in 130 miljoner

Publicerad 17 maj 2017
Foto: Readly
Foto: Readly

Växjöbaserade storföretaget Readly, som erbjuder en digital tidningstjänst, rustar för expansion. Under onsdagen blev det offentligt att företaget tar in 130 miljoner kronor i en investeringsrunda från bland annat brittiska Zouk Capital, TV-kanalen Channel 4:s Commercial Growth Fund och befintliga aktieägare. Investeringen görs för att kunna fortsätta expansionen internationellt och stärka upp befintliga marknader, enligt ett pressmeddelande.

– Readly förändrar hur dagens läsare konsumerar tidskrifter digitalt. Att få fortsatt stöd från befintliga investerare samt välkomna nya partners ombord känns riktigt bra. Den nya finansieringen gör det möjligt för oss att växa och nå en bredare publik på fler marknader, vilket tar oss ett steg närmare att bli den bästa och bredaste tidningstjänsten online, säger Per Hellberg, VD på Readly, i ett pressmeddelande.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons