Annons

Växjöföretag får innovationsstöd

Publicerad 15 januari 2018
André Francois, vd på Happy at Work.
André Francois, vd på Happy at Work.Foto: Pressbild

Under våren 2017 grundades företaget Happy at Work, med bas och kontor i Videum Science Park i Växjö. Företaget siktar på att vara en av de största inom digitala HR-verktyg med en omsättning på tio miljoner kronor efter tre år.

Nu får Happy at Work, som dessutom är ett av tillväxtbolagen som deltar i Företagsfabrikens inkubationsprocess, ett innovationsstöd på 50 000 kronor från Almi. Pengarna ska gå till att utveckla företaget.

Annons

– Det känns fantastiskt kul att vi får det här bidraget! Vi ska använda pengarna så effektivt som möjligt för att skapa en ännu bättre företagstjänst. Vår affärsidé är att hjälpa företagsledning och chefer att ta itu med problem, trivsel och stress bland sin personal, säger André Francois, vd på Happy at Work, i ett pressmeddelande.

TIPSA VXONEWS OM NYHETER! Skriv ett meddelande till oss på Facebook eller till tips@vxonews.se

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons