Annons

Växjöföretag nyanställer 20 personer

Publicerad 17 november 2016
Foto: LENA GUNNARSSON, SMÅLANDSPOSTEN
Foto: LENA GUNNARSSON, SMÅLANDSPOSTEN

Vidas husbolag Villa Vida växer och nyligen fått sin enskilt största order - att tillverka färdiga lägenhetsmoduler till det nya jättebygget på Campus, där 248 studentbostäder ska byggas. Nu kommer företaget, med 20 medarbetare, behöva nyanställa nästan lika många fler. Dessutom ska de öppna en till fabrik i Växjö, eftersom de nuvarande lokalerna på Hjalmar Petris väg inte räcker till, skriver Smålandsposten.

– Lägenheterna blir som färdiga rumslådor där vi gör allt i fabrik. När lägenheten sedan dockats på är det egentligen bara att öppna dörren och flytta in. Sådant som rördragningar och el liksom målning är redan klart. Det är ett supersäkert sätt satt att bygga utan att vädret kan påverka, säger företagets vd Lotta Fonsell till Smålandsposten.

Annons

Läs mer här.

Foto: Olof Elfverson, Smålandsposten
Foto: Olof Elfverson, Smålandsposten
Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons