Annons

Växjöföretag tecknar avtal med kommunen

Publicerad 21 juni 2017
Foto: PER-ERIK SANDEBÄCK, SMÅLANDSPOSTEN
Foto: PER-ERIK SANDEBÄCK, SMÅLANDSPOSTEN

Växjöbaserade Advisory är Växjö kommuns nya medierådgivare. Efter en direktupphandling gällande strategisk och taktisk medierådgivning under våren står det nu klart att Advisory tecknat ett ettårsavtal med kommunen, som inleds den 1 juli. Avtalet kan sedan förlängas med ett år i taget i tre år.

– Mediekanalerna blir bara fler för varje dag som går. För oss på kommunen är det viktigt att göra korrekta kanalval utifrån våra målgruppers behov och till rätt pris. Genom att samverka med Advisory kommer vi kunna göra strategiska kanalval och effektivisera inköpsprocesserna vilket frigör tid och resurser, säger Karin Malm, Kommunikationschef på Växjö Kommun, i ett pressmeddelande från Advisory.

Advisory kommer att vara kommunikationsenhetens bollplank och analysera de inköp och marknadsföringsinsatser som kommuner genomför.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons