Växjöföretagarna kan vinna pris

Publicerad 10 november 2016
Foto: Olof Elfverson, Smålandsposten
Foto: Olof Elfverson, Smålandsposten

Nästa vecka avgörs regionfinalen i EY Entrepreneur Of The Year. Bland de tio finalisterna finns grundarna till två välkända Växjöföretag. Det är Richard Hertvig på Alvestaglass och Carl-Gustaf Svensson på Kronfönster AB.

– Det är ett otroligt starkt finalfält i år och den oberoende juryn kommer att få det tufft att utse en vinnare bland alla dessa fantastiska entreprenörer. Jag är glad och stolt över att tillväxten av duktiga företagare fortsätter i regionen och min förhoppning är att årets finalister ska verka som förebilder och inspirera fler att våga förverkliga sin affärsidé, säger Andreas Thelander, ansvarig för EY Entrepreneur Of The Year i region Östra, i ett pressmeddelande.

Vinnaren får en plats i den nationella finalen i februari. Syftet med priset är att hylla framgångsrika entreprenörer och öka intresset för entreprenörskap i Sverige.

…

LÄS OCKSÅ

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.