Annons

Växjöföretaget blir ny huvudpartner - nyanställer

Publicerad 18 december 2017
Foto: Emma Koivisto

OnePartnerGroup blir ny huvudpartner för Växjö Vipers. Företaget har som ambition att stärka ”klubbens position som en bred och inkluderande förening med höga ambitioner”. I samband med det anställer företaget även spelaren Christopher Holmér som ny kundansvarig på OnePartnerGroup i Växjö.

– Min ambition är att bygga OnePartnerGroup på samma sätt som man bygger starka lag inom idrotten. Som företag är vi beroende av breda nätverk med bra värdegrunder. Där ser vi Växjö Vipers som en viktig aktör med samhällsansvar inom många områden, kombinerat med en offensiv elitsatsning. Att vi även lyckats knyta Christopher Holmér till oss, med hans driv, ödmjukhet och kompetens inom försäljning, känns mycket positivt, säger Mats Ekenstam, vd på OnePartnerGroup, i ett pressmeddelande.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons