Annons

Växjöhotellet - ett av Sveriges bästa

Publicerad 21 april 2017
Foto: Åke E:son Lindman/PM & Vänner
Foto: Åke E:son Lindman/PM & Vänner

Tillsammans med en matematiker och en konsumentpsykolog har bokningssajten Hotels.com tagit fram en formel för den perfekta hotellvistelsen. Den visar också att ett av de sju hotellen i Sverige som kommer nära perfektion finns i Växjö, nämligen PM & Vänner Hotel.

– Jag är otroligt stolt över mina medarbetare idag eftersom den här undersökningen visar att det är väldigt många delar som måste klaffa för att helheten ska upplevas perfekt. Alla våra avdelningar har en del i den här utmärkelsen, den visar att vi är på rätt väg och den motiverar oss att fortsätta utvecklas, säger Sanna Johansson, hotellchef på PM & Vänner Hotel, i ett pressmeddelande.

I undersökningen har Hotels.com tagit del av fem miljoner gästrecensioner under 2016 och tittat på de 500 mest använda nyckelorden. Där framkommer det bland annat att renlighet och komfort är de viktigaste faktorerna för en perfekt vistelsen. Dessutom värderas ett vänligt bemötande från personalen tio gånger högre än gratis WiFi.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons