Annons

Växjökaféet - ett av de bästa i landet

Publicerad 8 maj 2017
Foto: Lars-Göran Rydqvist, Smålandsposten
Foto: Lars-Göran Rydqvist, Smålandsposten

PM bröd och sovel, Broqvists konditori och Systrarna Skogsströms lantcafé i Öhr är tre av de 351 kaféer som rekommenderas av White Guide.

Och under måndagseftermiddagen, då listan med poäng och klassificeringar släpptes, stod det klart att PM bröd och sovel är det elfte bästa kaféet i hela Sverige.

– Vi har gjort stora investeringar och förbättringar de senaste åren på Bröd & Sovel så det är så klart väldigt skoj att vi placerar oss på mästarklasslistan. Det visar att vi är på rätt väg och vi får ett kvitto på vårt långsiktiga arbete. Vi bakar idag mycket till våra restauranger och till våra hotellgäster men det känns också som att vi får fler lokala stamgäster hela tiden. Jag är verkligen stolt över mina kollegor i bageriet som tillsammans kämpar för att hela tiden utveckla Bröd & Sovel säger Ia Ahslgård, ansvarig på Bröd & Sovel, i ett pressmeddelande.

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons