Annons
Nöje

Växjökonsert blir live-DVD

Publicerad 25 juli 2016
Foto: Olof Elfverson, Smålandsposten
Foto: Olof Elfverson, Smålandsposten

I fjol gjorde Bulletrain succé med konserten under Karl-Oskardagarna. Den 13 augusti återvänder hårdrocksbandet från Helsingborg till Växjö.

– Den här gången kommer det vara en mer välplanerad show och större. Det ska bli väldigt kul, säger Sebastian Sundberg, Växjöson och bandets frontman.

Annons

Konserten på Stortorget kommer dessutom filmas av fyra-fem kameror och släppas som live-DVD.

– Det är min hemstad och publiken förra året var den bästa vi har haft. Scenen är jättebra och gör oss rättvisa så det passar perfekt, säger Sebastian Sundberg.

Låtarna som kommer spelas är en blandning av gamla och nya låtar. I höst släpper bandet en ny skiva sedan de skrivit på ett nytt skivkontrakt med det tyska skivbolaget AOR Metalheaven.

Förutom spelningen på Stortorget kommer Bulletrain också göra en exklusiv akustisk spelning i Bländapassagen tidigare på kvällen den 13 augusti.

<iframe src="https://embed.spotify.com/?uri=spotify%3Aalbum%3A4r3l4Q4gMEDsCie9bMuiDu" width="300" height="380" frameborder="0" allowtransparency="true"></iframe>

Sebastian Sundberg Foto: Per-Erik Sandebäck, Smålandsposten
Sebastian Sundberg Foto: Per-Erik Sandebäck, Smålandsposten
Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons