Annons

Växjölagen briljerade under helgens tävling

Publicerad 14 maj 2017
Foto: Anton Yngwe
Foto: Anton Yngwe

Under lördagen arrangerades en Crossfittävling i Teleborgshallen i Växjö. 200 atleter var på plats och tävlade i flera olika grenar, bland annat löpning, benböj och sving med träningsredskapet kettlebells.

– Hela eventet blev superlyckat. Jag tror inte vi själva hade förväntat oss att det skulle bli så bra och så uppskattat som det var. Allt från atleter, publik och funktionärer har bara gett oss positiv feedback hittills. Vi hade runt 700 besökare i publiken och det är mer än vad vi kunnat drömma om då sporten inte är jättestor än. Vi blickar nu framåt och planerar redan nästa event i Växjö, säger Anton Yngwe, en av fem arrangörer.

Högst upp på pallen hamnade två Växjöpar. På damsidan briljerade Ebba Hörberg och Frida Sunesson och på herrsidan segrade Johannes Nilsson och Oskar Karlsson. Alla fyra från Crossfit Linné i Växjö.

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons