Annons

Växjöpolitikern blockad från Facebook-grupp

Publicerad 14 februari 2018
Foto: Lennart Ernstsson

Lennart Adell Kind, som är gruppledare för Liberalerna i Växjö, blockades från Facebook-gruppen Växjö. Detta efter att ha ifrågasatt varför en annan medlem, Växjöförfattaren Sofi Poulsen, i sin tur blivit blockerad.

Enligt Smålandsposten ska händelsen ha rört en tråd i gruppen angående Stiftelsen Växjös muslimers önskan att få börja med böneutrop.

Annons

– Jag är bekant med Sofie Poulsen som i tråden skrev att man inte skulle mata trollen, vilket syftade på personen som startat tråden. Efter att ha gjort det blev hon blockad från gruppen, säger Lennart Adell Kind (L) till Smålandsposten.

Efter att Adell Kind ifrågasatt händelsen blev han också utkastad från facebookgruppen, som är en grupp för alla som bor i eller har anknytning till Växjö.

Enligt Smålandsposten ska dock en av administratörerna ha sagt att han inte kände till händelsen och ska sedan ha aktiverat politikern igen.

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons