Annons

Växjöprofilen går in i ny styrelse

Växjö • Publicerad 7 maj 2018
Foto: Robin Sparf, Smålandsposten

Svenssons i Lammhult har förnyat sin styrelse med tre nya namn. Efter att Jonas Engwall och Göran Ydstrand valt att lämna styrelsen plockas nya ledamöter in. Det är Anna Laestadius, Calle Johansson och Växjöprofilen Per Bengtsson som kliver in i styrelsen.

– Per, Anna och Calle kommer bidra med otroligt mycket för att säkerställa fortsatt tillväxt och utveckling inom bolaget. Det har skett mycket de senaste åren och med deras kompetenser är vi redo för de kommande 120 åren, säger Johan Ahldin, styrelseordförande för Svenssons i Lammhult, i ett pressmeddelande.

Annons

Per Bengtsson är kreativ chef för PM & Vänner i Växjö, Anna Laestadius är marknadschef på TUI Nordics och Calle Johansson är B2C Director på Doconline.com. Johan Ahldin forsätter som styrelseordförande och Johan Sjöberg blir kvar i styrelsen.

Förutom att lämna styrelsen väljer Jonas Engwall att lämna sitt ägande i Svenssons i Lammhult samtidigt som Göran Ydstrand blir kvar som rådgivare till vd och styrelseordförande.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons