Annons
Nöje

Växjöprofilen gör årets Pride-låt

Publicerad 7 juli 2017
Foto: Charlotte Stjernkvist
Foto: Charlotte Stjernkvist

Mellan den 31 juli och 6 augusti arrangeras Stockholm Pride i huvudstaden. Nu står det klart att det är Växjösonen och Youtube-stjärnan Thomas Sekelius som gör årets pride-låt "One More in the Crowd". Med låten vill han att den som inte blivit utsatt för diskriminering ska förstå hur det är att leva utanför normen i.

– Det är ingen djup låt som folk kommer att gråta till, det ville jag inte göra. Jag ville göra något man kan festa till. Jag vill belysa glädjen på Pride. Jag vill att folk ska skjuta bort det jobbiga med läggningar, homofobi och transfobi för stunden och festa och uppskatta det fina med Pride, säger Thomas Sekelius till TT enligt GP.

<iframe src="https://open.spotify.com/embed/track/1h3vEdVj2BPSt5bA5tMAyn" width="300" height="380" frameborder="0" allowtransparency="true"></iframe>

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons