Annons

Växjöprofilen kan prisas på gala

Publicerad 14 november 2017
Foto: Olof Elfverson, Smålandsposten

Om en vecka arrangeras östra Smålands regionfinal av EY Entrepreneur Of The Year i Växjö. Elva framgångsrika företagare från tio tillväxtbolag kan bli regionens främsta entreprenör, där vinnaren får en plats i den nationella finalen.

Bland finalisterna finns Växjöprofilen Jessica Goodwin, som är en av Villaviks ägare. Hon gör upp om titeln östra Smålands främsta entreprenör mot andra framgångsrika företagare från bland annat Ljungby, Lessebo och Kalmar.

– Det vimlar av spännande företagare i östra Sverige och det känns helt fantastiskt att kunna presentera så här starka kandidater år efter år. Samtliga 11 företagare är riktiga entreprenörssjälar som verkligen förtjänar att uppmärksammas lite extra, säger David Barmé, ansvarig för EY Entrepreneur Of The Year i region Öst, i ett pressmeddelande.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons