Annons

Växjös topplag inleder unikt samarbete

Publicerad 3 mars 2017
Foto: Smålandsposten / Montage
Foto: Smålandsposten / Montage

Östers IF, Växjö Lakers och Växjö Vipers inleder ett unikt samarbete. Lagen har ingått ett publiksamarbete för att möjliggöra att fler kan se och uppleva elitidrotten på plats.

Samarbetet består av att de personer som köper säsongskort hos någon av klubbarna också får fyra fribiljetter till vardera av de andra klubbarnas matcher.

Annons

– Det handlar om att vi vill skapa en kultur där vi hjälper och stöttar varandra, samtidigt som vi ger fler chansen att se och uppleva elitidrott live. Det här samarbetet gör att våra Öster-supportrar genom säsongskorten också får möjlighet att uppleva Lakers och Vipers hemmamatcher här på Arenastaden, precis som deras supportrar får möjligheten att komma hit och uppleva elitfotboll live, säger Andreas Skagerlind, Östers IF, i ett pressmeddelande.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons