Annons

Växjöson blir toppchef i Malmö

Växjö • Publicerad 2 mars 2018
Foto: Rebecca Gustafsson

Andreas Norbrant från Växjö föreslås bli ny stadsdirektör i Malmö. Kommunstyrelsens arbetsutskott var enig i sitt beslut och föreslår att Norbrant är stadsdirektör från och med den 8 mars.

Han har sedan i höstas varit tillförordnad stadsdirektör och innan dess arbetat som direktör för förskoleförvaltningen i Växjö.

Annons

- Det är i tuff konkurrens vi har valt att förorda Andreas Norbrant som stadsdirektör. Han har lång erfarenhet och gedigna kunskaper om hur staden fungerar och vad som behöver göras framåt. Han har genom åren bevisat att han förmår leda och utveckla på ett sätt som skapar delaktighet, engagemang och ansvarstagande, och under tiden som tillförordnad stadsdirektör har han visat att han är personen vi söker, säger Katrin Stjernfeldt Jammeh (S), kommunstyrelsens ordförande i Malmö, i ett pressmeddelande.

MISSA INGET I VÄXJÖ! FLER NYHETER FINNS HÄR.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons