Annons

Växjöspelare klar för ny klubb

Publicerad 31 januari 2018
Foto: Smålandsposten

I september 2016 blev den amerikanska anfallaren Courtney Strode klar för Växjö DFF. Efter den säsongen testades hon ytterligare men fick inte något förnyat A-lagskontrakt.

I stället spelade hon den gångna säsongen främst i F19-laget där hon gjorde 35 poäng på 14 matcher. På grund av de många poängen fick hon till slut även chansen i Elitettan vid tolv tillfällen.

Annons

Nu är hon klar för en ny klubb. Anfallaren har presenterats som ny spelare i KIF Örebro, som åkte ut Allsvenskan den gångna säsongen.

– I Courtney får vi en hårt arbetande forward i utvecklingsbar ålder som kommer att komplettera vår trupp väldigt bra. Med sin näsa för mål och sitt vassa avslut tillför hon ytterligare spets till vår trupp, säger säger KIF Örebros tränare Stefan Ärnsved till klubbens hemsida.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons