Annons

Växjöspelare klar för ny klubb

Publicerad 23 maj 2017
Foto: URBAN NILSSON, SMÅLANDSPOSTEN
Foto: URBAN NILSSON, SMÅLANDSPOSTEN

IBK Vöikers 19-årige forward Jesper Mattsson är klar för en ny klubb. Under måndagen presenterades han som nyförvärv i allsvenska Craftstaden i Oskarshamn. Mattsson gjorde 39 poäng på 22 matcher i division 1 den gångna säsongen.

Huvudtränaren Karl Pontén beskriver Jesper Mattsson som en snabb och ettrig spelare som "har rätt ålder för en satsning i allsvenskan".

Annons

– Jag är helt övertygad om att Jesper kommer bidra på flera sätt här i Craftstaden. Jesper är dessutom smålänning vilket är extra roligt, säger han till klubbens hemsida.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FCraftstadensIBK%2Fposts%2F1512492545479744&width=500" width="500" height="671" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true"></iframe>

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons