Annons
Nöje

Växjötjej söker kärleken i tv

Publicerad 9 oktober 2017

Den 16 oktober har Bachelor - när leken blev allvar premiär i Sjuan och på TV4 Play. Förra veckan avslöjades Årets Bachelor, Niclas Lij, och under måndagen släpptes kvinnorna som söker den stora kärleken i det populära programmet.

Bland de medverkande finns Linnea Jilkén från Växjö. 30-åringen bor för närvarande i Stockholm och arbetar som HR-konsult.

Annons

- Niclas är en perfekt bachelor! Under inspelningarna knockades vi totalt av alla starka känslor. Vi kunde aldrig ana att Niclas skulle väcka så mycket passion och drama hos tjejerna. Det är en omtumlande säsong vi bjuder på i höst. Det hände så mycket under inspelningarna att vi nu blir tvungna att sända två avsnitt i veckan – en lyx för Sjuan och för alla bachelorfans, säger Hans Abrahamsson, exekutiv producent, i ett pressmeddelande.

Se ett smakprov från prorammet och årets Bachelor i klippet ovan. Bachelor - när leken blev allvar har premiär den 16 oktober 21.00 i Sjuan och på TV4 Play. Programmet kommer att sändas på måndagar och tisdagar hela hösten.

Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons