Annons
Nöje

Växjötjej tävlar i populära tv-programmet

Publicerad 17 januari 2018
Joy Harris, Fabien Jacquet, Ellinor Jensen Oscarsson och Richard Karlsson tävlar i Dessertmästarna.
Joy Harris, Fabien Jacquet, Ellinor Jensen Oscarsson och Richard Karlsson tävlar i Dessertmästarna.Foto: Magnus Selander/Kanal 5

Den 14 februari är det premiär för den sjätte säsongen av Kanal 5:s Dessertmästarna. I årets säsong tävlar Växjöbördiga Ellinor Jensen Oscarsson, numera konditor på Gondolen i Stockholm. 24-åringen, som flyttade med familjen till Stockholm för åtta år sedan, har tidigare också jobbat på Artipelag och bageri.

Hittills är det bara fyra tävlandes som har presenterats. Enligt ett pressmeddelande kommer kvartetten att få en chockstart med en rejäl tvist i form av konkurrens som de inte räknat med.

Annons

– Vi chockstartar den här säsongen på ett sätt som vi aldrig tidigare gjort, och det är väldigt roligt att se hur våra tävlingsinriktade deltagare spänner bågen direkt. Det här blir en säsong med en stor portion dramatik och oväntade vändningar, och naturligtvis helt fantastiska desserter, säger jurymedlemmen Roy Fares i ett pressmeddelande.

Jurynmedlemmarna Sebastien Boudet, Roy Fares och Magnus Johansson.
Jurynmedlemmarna Sebastien Boudet, Roy Fares och Magnus Johansson.Foto: Magnus Selander/Kanal 5

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons