Annons

Vd lämnar företaget i Växjö

Växjö • Publicerad 2 mars 2018
Foto: Olof Elfverson

Växjöbaserade Readlys vd, Per Hellberg, lämnar företaget. Sedan 2013 har han varit vd på Readly men nu rapporterar Breakit att han lämnar för vd-posten på Catena Media, som har som affärsidé att driva trafik till betting- och casinobolagens sajter.

Per Hellberg tillträder som ny vd senast den 3 september.

Annons

"Vi är oerhört glada över att ha nått en överenskommelse med Per, som har en gedigen bakgrund inom digitala medier och exceptionell erfarenhet i att leda globala team mot snabb tillväxt. I sina tidigare befattningar har han uppvisat en stark förmåga att framgångsrikt skapa tillväxt på marknader i förändring", säger Kathryn Moore Baker, styrelseordförande i Catena Media, i en kommentar till Breakit.

I oktober i fjol fick Catena Medias dåvarande vd lämna sitt uppdrag på dagen. Sedan dess har storägaren Henrik Persson Ekdahl haft rollen tillfälligt.

Så sent som för en månad sedan sa Per Hellberg att Readly siktar på världsherravälde.

MISSA INGET I VÄXJÖ! FLER NYHETER FINNS HÄR.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons