Viktig vinst för Vipers

Publicerad 7 januari 2018

Under söndagseftermiddagen avgjordes en SSL-match mellan Linköping IBK och Växjö Vipers och det var just Växjö som gjorde bäst ifrån sig under första perioden. Edin Omanovic höll nollan och Jojjo Ahlroth och Victor Hansson gjorde varsitt mål.

Andra perioden inleddes med ytterligare ett Vipersmål signerat André Andersson. Efter drygt halva tiden kom Linköpings första reducering.

När domaren blåste igång sista perioden var ställningen 3-1, vilket ändrades efter drygt en minut då Jojjo Ahlroth gjorde sitt andra mål för matchen.

Linköping hann reducera ytterligare en gång innan slutsignalen ljöd men det var Växjö som knep segern med 4-2. En viktigt vinst då både Linköping och Växjö Vipers hade 36 poäng inför söndagens möte.